Kend dine fuldkorn
Fuldkorn er sundt – det ved de fleste. Alligevel er det kun lidt over halvdelen af befolkningen, der får de 75 g fuldkorn om dagen, som Fødevarestyrelsen anbefaler. Og det bliver ikke nemmere, når vi taler glutenfri fuldkorn. For hvilke kornsorter er fuldkorn, og hvordan kan du være sikker på at få tilstrækkeligt med fuldkorn?
14/05/2024 Læs mere
Ny kampagne lanceres i dag
Ny kampagne sætter fokus på de mange sociale og økonomiske omkostninger ved cøliaki. Skriv under nu og vis din støtte. 
02/05/2024 Læs mere
Webinar: Lotte Fynne
Hvad sker der egentlig i mave-tarm-kanalen, og hvordan ved du, om du har irritabel tyktarm. Og ikke mindst: Hvad kan du selv gøre ved det.
25/04/2024 Læs mere
Lyst til lækre 'hveder'?
På instagram deler vi lige nu Anelise Severinsens opskrift på lækre, lune hveder.
24/04/2024 Læs mere
Webinar: Er det cøliaki?
Har du en mistanke om, at du ikke tåler gluten? Kom til gratis webinar med Jüri Rumessen, speciallæge i mave-tarm-sygdomme.
18/04/2024 Læs mere
Tilmelding til PBS / Betalingsservice
Vi har netop sendt en mail ud til alle medlemmer med en opfordring til at tilmelde deres medlemskab til PBS.
02/04/2024 Læs mere
Ny podcast: Dating med cøliaki
Dyk ned i dating-verdenen med cøliaki sammen med os i vores seneste podcastepisode.
07/03/2024 Læs mere
Nu kan du let støtte cøliakisagen
Det er nu blevet lidt lettere at støtte vores fælles forening med en donation. Vi har nemlig lanceret et donationsmodul på vores hjemmeside.
23/02/2024 Læs mere
Bliv klogere på ris
Er ris kommet til at fylde mere i din kost, efter du fik cøliaki? Fødevarestyrelsen anbefaler en ny metode til at koge ris, som begrænser dit indtag af uorganisk arsen.
21/02/2024 Læs mere
Nye bagekurser med Anelise
De nye bagekurser er henvendt både til dem, der er nye i den glutenfri verden, og til de mere erfarne, der søger ny inspiration.
20/11/2023 Læs mere