Cøliakirådgivningen

Dansk Cøliaki Forening tilbyder gratis rådgivning til alle med cøliaki, pårørende med cøliaki og personer med faglig interesse for cøliaki.

Frivillige vejledere

Har du spørgsmål om cøliaki, eller savner du at tale med en, der kender til livet med cøliaki? Så kan du ringe til en af vores frivillige vejledere, som er klar til at lytte til dig.

Alle de frivillige vejledere har personlige erfaringer med cøliaki og den glutenfri diæt.

Kliniske diætister

Cøliakirådgivningens kliniske diætister svarer på spørgsmål om cøliakeres glutenfri diæt fra personer med cøliaki, pårørende til cøliakere og fagfolk med interesse for cøliaki.

Personer med faglig interesse for cøliaki og glutenfri diæt omfatter alle, der fremstiller eller tilbereder mad til andre, madkundskabslærere, personale i børneinstitutioner eller institutioner for ældre og handicappede, restaurations- og cafébranchen, producenter af glutenfri fødevarer osv.

Psykologen

Har du et barn, der synes at det er udfordrende ikke at spise det samme som kammeraterne? Er du kørt træt i at skulle forklare, hvorfor du ikke spiser gluten? Eller trænger du til at få et andet syn på din livssituation?

Cøliakirådgivningen tilbyder vejledning og støtte til dig, der har brug for at tale med en psykolog om at leve med en kronisk sygdom.

Cøliakirådgivningen er åben mandag-torsdag kl. 18-20
Frivillige vejledere Mandag-tirsdag 6058 2560
Klinisk diætist i lige uger: Mia Rasholt Onsdag 6058 2520
Klinisk diætist i ulige uger: Jane Møller Jensen Onsdag 6058 2540
Psykolog Kristján Grimsson Torsdag 6058 2580
Socialrådgiver Anette Marie Hindsberg Skriv til post@coeliaki.dk

Du kan blive ringet op efter aftale

Lige eller ulige uge? Klik her.

Rådgivningen er støttet af Sundhedsministeriets Sundhedsfremmepulje.