Kalender

Her kan du finde foreningens aktuelle begivenheder lokalt og på landsplan.

Børnecampen er et frirum for børn i aldersgruppen 10-14, hvor de har mulighed for at deltage i et glutenfrit fællesskab på lige fod med de andre børn, lege, spille, hygge sig og spise masser af god glutenfri mad.

Børnecampen i 2020 finder sted 5.-7. juni på Bøsøre Camping på Fyn. Pris: 500 kr pr barn for hele weekenden, inkl. logi og glutenfri mad og drikke. Få pladser tilbage, meld dig til her

På familiecampen samles børn og voksne om aktiviteter, hyggeligt samvær og erfaringsudveksling og det at lave glutenfri mad sammen. Mens børnene har glæde af et fællesskab, hvor det glutenfri er en selvfølge, har forældrene mulighed for at dele oplevelser og tips og tricks om den glutenfri hverdag.

Tilmelding endnu ikke åben.

Landsmødet byder på faglige oplæg, muligheden for at møde andre med cøliaki og en god glutenfri frokost. Samt naturligvis den årlige generalforsamling, hvor du kan være med til at vælge den ny bestyrelse og drøfte foreningens fremtid. Deltagelse i landsmødet koster 100 kr. og kræver tilmelding.

Se programmet her, og meld dig til her

Deltagelse i generalforsamlingen alene er gratis og åben for alle medlemmer

Rundvisning på bageriet NoGluten og foredrag med Beate Stengaard fra Den Store Bagedyst

Arrangementet foregår hos NoGluten, Vandværksvej 1, 9280 Storvorde og er gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Meld dig til her

Sund i Solen – foredrag ved Morten Bruun Petersen

Det foregår i Sundhedscenter Haderslev, Clausensvej 25, 2100 Haderslev. Prisen 25 kr – tilmelding ikke nødvendig. Caféen er arrangeret af patientforeningerne Dansk Cøliaki Forening, Diabetesforeningen, Gigtforeningen og Lungeforeningen.

På bageskolerne arbejder vi med forskellige glutenfri ingredienser, bager og smager, samtidig med at der er mulighed for at udveksle erfaringer og tips fra den glutenfri hverdag. Bageskolen finder sted på Gyvelhøjskolen, Røddikvej 22, 8464 Galten. Underviser på bageskolen i Galten er Mia Rasholt. Meld dig til her

Kom og nyd en eftermiddag med lækre kager og hyggeligt samvær med andre med cøliaki. Du får en kagetallerken med 6 forskellige lækre kager samt en lille sandwichbolle, det hele naturligt glutenfrit og lactosefrit.

Det foregår på Café Grækenlandsvej, Grækenlandsvej 33, 2300 Kbh S. Prisen er 138 kr for voksne og 69 kr for børn. Alle medlemmer, deres venner og familie er velkomne. Meld dig til her

Her kommer endelig muligheden for et arrangement med smørrebrød – foruden hyggeligt samvær og mulighed for at dele erfaringer med andre.

Det foregår på Café Sonja, Saxogade 86, 1662 Kbh. Alle medlemmer, deres familie og venner er velkomne. Priserne er: 55 kr for 1 stk smørrebrød, 90 kr for 2 stk smørrebrød, 50 kr for kaffe og kage. Udvalget kan ses på hjemmesiden cafesonja.dk. Meld dig til her

 

Sommermad med god energi – også når der skal tages særlige hensyn. Diætist Malene Skov fører os igennem en middag, hvor der er fokus på at få dækket alle krippens behov for næringsstoffer ved cøliaki, intolerancer og diabetes.
Det foregår i Sundhedscenter Haderslev, Clausensvej 25, 2100 Haderslev. Pris 80 kr, tilmelding til sydj@coeliaki.dk

Kom og mød Beate fra Den Store Bagedyst til en hyggelig time på Café Spiret.

Det foregår mandag den 11. maj kl 16:30 på Café Spiret, Boulevarden 24,  9000 Aalborg. Både medlemmer, ledsagere og andre interesserede er velkomne. Som medlem kan du melde dig og eventuelle ledsagere til her. Ikke-medlemmer melder sig til ved henvendelse til Agnes Peter på: nordj@coeliaki.dk. Prisen er 50 kr for alle.

Besøg MENY i Fredericia – og smag på delikatesser og meget mere. Købmand Morten Birkebæk byder os velkommen hos MENY, Indre Ringvej 25, 7000 Fredericia. MENY giver denne aften 10% på dine gluten-, laktose og sukkerfrie indkøb
Prisen for dette arrangement er kr. 30.- pr. person. Du kan tilmelde dig og betale i kiosken hos MENYeller indbetale beløbet via MobilePay på mobil nr. 2683 6404 til Lis Fog – Husk at skrive dit navn og antal personer.

Besøg på den glutenfri café Søster Selvsving – Smedegade 8 i Haderslev

Lær at tackle hverdagen som pårørende. Lene Borg fortæller om kursus for pårørende, og et ægtepar fortæller om livet som patient og det at være pårørende.
Det foregår i Sundhedscenter Haderslev, Clausensvej 25, 2100 Haderslev. Prisen er 25 kr – tilmelding ikke nødvendig. Caféen er arrangeret af patientforeningerne Dansk Cøliaki Forening, Diabetesforeningen, Gigtforeningen og Lungeforeningen.

En hyggelig aften med vinsmagning og glutenfri tapas. 18 år for at deltage. Tag gerne din ægtefælle, ven eller naboen med. Arrangementet foregår på Firkløvervej 27 i Galten.

Arrangementet koster 100 kr for medlemmer og 200 kr for ikke-medlemmer. Man skal være 18 år for at kunne deltage. Er du medlem, så meld dig selv og eventuelle ledsagere til her. Er du ikke medlem, så skriv til midtj@coeliaki.dk.