Om os

Dansk Cøliaki Forening er en patientorganisation for personer med cøliaki eller dermatitis herpetiformis samt deres pårørende. Foreningen blev grundlagt i 1979 og har omkring 3.000 medlemmer.

Vil du vide mere om foreningen, deltage i foreningens aktiviteter, eller har du andre spørgsmål til foreningen, kan du skrive til os på post@coeliaki.dk eller ringe på 2552 0832 (mandag-fredag kl. 9-12 og tirsdag-torsdag kl. 14-16).

OBS! Har du dokumenter med følsomme personoplysninger, skal du sende dem til os på sikker mail. Klik her for at sende filer.

Er du flyttet, eller har du fået nyt telefonnummer eller emailadresse, kan du selv ændre oplysningerne i vores medlemssystem.

Cøliakirådgivningen er for dig, der har spørgsmål til livet med cøliaki, den glutenfri diæt eller oplever hverdagen med cøliaki udfordrende. Cøliakirådgivningen er åben for alle.

Vision

Dansk Cøliaki Forenings vision er, at det skal være nemt at leve godt med cøliaki og dermatitis herpetiformis.

Mission

Vores mission er at fremme diagnosticering og behandling af cøliaki og dermatitis herpetiformis samt at skabe bedst mulige forudsætninger for at personer, hvis helbred afhænger af en livslang glutenfri diæt, skal kunne opleve høj livskvalitet på lige fod med andre.

Læs Dansk Cøliaki Forenings strategi 2020-23.

Læs seneste årsrapport (2021)

Læs regnskab for indsamling 2021