Velkommen til vores digitale cøliakitest

Cøliakitesten kan hjælpe ikke-diagnosticerede med at blive mere opmærksomme på symptomer og tegn på cøliaki. Testen vil give dig en indikation på, om du bør søge mere viden eller evt. opsøge din praktiserende læge.

Testen kan IKKE bruges til at stille en diagnose. Diagnosen kan kun stilles efter en grundig udredning hos en kompetent læge.

Husk, at det er nødvendigt at indtage gluten før og under udredningen for cøliaki, da der ellers er risiko for et testresultat, der ikke er korrekt.

Ved at deltage i testen giver du samtykke til, at data fra din besvarelse gemmes og bruges til statistik. Data og statistik vil IKKE kunne knyttes til dig eller dine personlige oplysninger.

Til sidst i testen har du mulighed for at vælge at få dine testresultater sendt til din mail-adresse. Mail-adressen bliver ikke brugt til andet.

Peger dit testresultat på, at det kan være en god idé at blive udredt for cøliaki, kan du vælge at blive kontaktet direkte af foreningen efterfølgende med mere information om cøliaki.

Tag testen