Glutenfrit Madfællesskab i Aarhus, Odense og København

Vi er i Dansk Cøliaki Forening ved at planlægge et Glutenfrit Madfællesskab for alle med interesse for god glutenfri mad og det glutenfri liv i det hele taget. Fra efteråret 2021 bliver der afholdt månedlige maddage i henholdsvis Aarhus, Odense og København med fælles madlavning, spisning og andre aktiviteter. Find datoer for hver enkelt by i aktivitetskalenderen.

Glutenfrit Madfællesskab handler om:

  • At samle mennesker på tværs af generationer og baggrunde med fokus på glutenfri kost og gode oplevelser
  • At lave og spise glutenfri mad i fællesskab
  • At give inspiration til lækre retter, erfaringsudveksling og skabe netværk
  • Mulighed for faglige aktiviteter i forbindelse med vores maddage f.eks. oplæg, workshops m.m., som formidler viden om og støtter hverdagen med cøliaki.

Vi bestræber os på at bruge så mange naturlig glutenfrie og økologiske råvarer som muligt, så vi kan servere mad, der er sund og bæredygtig

Alle er velkomne i Glutenfrit Madfællesskab, uanset om du har cøliaki, er pårørende, eller bare gerne vil spise glutenfrit.

Frivillig i Glutenfrit Madfællesskab  

Glutenfrit Madfællesskab er hovedsageligt frivilligt drevet med støtte fra foreningens sekretariat. Lige nu søger vi frivillige til både Aarhus, København og Odense – se frivilligopslaget her. Du kan skrive til Chipo Petersen på cmp@coeliaki.dk eller ringe på 4411 9807, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at blive frivillig.

Tilmelding og betaling 

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, I ønsker at deltage samt børnenes alder.

E-mail adresserne er:

Aarhus: GMFaarhus@coeliaki.dk

Odense: GMFodense@coeliaki.dk

København: GMFkbh@coeliaki.dk

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay 38295 – skriv GMF efterfulgt af den by du ønsker at deltage i på overførelsen – f.eks. ‘GMF Aarhus’. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage på maddagen.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i coronasituationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Vi håber at se en masse af jer til nogle sjove og hyggelige maddage i løbet af efteråret!