Glutenfrit Madfællesskab handler om:
- At samle mennesker på tværs af generationer og baggrunde med fokus på glutenfri kost og gode oplevelser
- At lave og spise glutenfri mad i fællesskab
- At give inspiration til lækre retter, erfaringsudveksling og skabe netværk
- Mulighed for faglige aktiviteter i forbindelse med vores maddage f.eks. oplæg, workshops m.m., som formidler viden om og støtter hverdagen med cøliaki.
Vi bestræber os på at bruge så mange naturlig glutenfrie og økologiske råvarer som muligt, så vi kan servere mad, der er sund og bæredygtig
Alle er velkomne i Glutenfrit Madfællesskab, uanset om du har cøliaki, er pårørende, eller bare gerne vil spise glutenfrit. Man behøver ikke at være medlem af Dansk Cøliaki Forening. Find datoer for hver enkelt by i aktivitetskalenderen.
Frivillig i Glutenfrit Madfællesskab
Glutenfrit Madfællesskab er hovedsageligt frivilligt drevet med støtte fra foreningens sekretariat. Er du interesseret i at blive frivillig, så se mere om arbejdet her. Skriv til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at blive frivillig.
OBS: Vi håber også inden længe at kunne starte Glutenfrit Madfællesskab i København. Så vil du være med til at få det til at ske, hører vi meget gerne fra dig.