Velkommen i Dansk Cøliaki Forening

Det er let at blive medlem

Lever du med cøliaki? Dansk Cøliaki Forening er et fællesskab for alle, der er nødt til at leve glutenfrit. Her kan du finde rådgivning, eksklusive foredrag og arrangementer, netværk og information om sygdommen.

Bliv medlem

Årligt kontingent

Ordinært (personligt) medlemskab 375 kr.
Familiemedlemskab (pr. ekstra person i husstanden) 25 kr.
Pensionister 300 kr.
Unge 18-25 år 300 kr.
Virksomhedsmedlemskab 500 kr.

Fordele for dig

Som nyt medlem i Dansk Cøliaki Forening modtager du automatisk en velkomstpakke med relevante materialer og får adgang til en vifte af tilbud om rådgivning, foredrag, netværk, medlemsmagasin og information om sygdommen.

Læs mere om medlemsfordele lige her.

Familiemedlemskab

Har du et personligt medlemskab kan andre personer i din husstand melde sig ind for kun 25 kr. om året. Familiemedlemmerne får adgang til de samme medlemsfordele (CøliakiNyt og velkomstpakke sendes dog kun til personlige medlemmer).

Har du allerede et medlemskab men ønsker at tilføje et familiemedlem, kan du læse mere om, hvordan du gør på tilføj familiemedlemskab.  Du kan også læse mere om Din Medlemsside

Sammen kan vi mere

Op mod 60.000 danskere menes at have cøliaki – men alt for få ved det. Og for dem, der har konstateret cøliaki, medfører sygdommen ofte store sociale og økonomiske udfordringer.

I Dansk Cøliaki Forening arbejder vi på alle niveauer for at skabe bedre forhold for mennesker med cøliaki. Som medlem er du med til at muliggøre dette arbejde. Jo flere vi er, jo større en forskel kan vi gøre.

Med din støtte kan vi blandt andet:

  • Rådgive og støtte til alle, der er berørt af cøliaki.
  • Tilbyde sociale, faglige og praktisk støttende aktiviteter til alle aldersgrupper – børnecamps, bageskoler, fællesspisninger, faglige arrangementer og meget mere.
  • Skabe større synlighed – så flere kender sygdommen og forstår de behov og udfordringer, som den medfører.
  • Skabe fokus på sygdommen hos læger og sundhedspersonale – så færre skal leve med uopdaget cøliaki.
  • Påvirke politikere og andre beslutningstagere.

Bliv medlem