Bagekurser

Nye bagekurser med Anelise fra Den store bagedyst

Vi har i 2024 lavet en aftale med Anelise Severinsen, som mange vil kende fra Den store bagedyst, om 8 bagekurser fordelt over det meste af landet. Anelise har selv to børn med cøliaki, og har derfor specialiseret sig i glutenfri bagning. På bagekurserne vil hun give os sine bedste tricks til glutenfri bagning og lære os ca. 4 opskrifter.

På programmet vil både være lyst brød og mørkt brød til hverdagsbrug og så et par kager eller andet til mere festlige lejligheder. Den konkrete sammensætning af opskrifter vil variere fra gang til gang.

Medlemmer og ledsagere i alle aldre (dog over 10 år), både mere og mindre øvede er velkomne. Hvert kursus varer ca. 5½ time, og der vil også være tid til at smage på det bagte og udveksle erfaringer og gode råd med hinanden.

Prisen for medlemmer er 400 kr for voksne og 300 kr for børn (10-18 år). Ikke-medlemmer kan deltage for 800 kr for voksne og 500 kr for børn.

Se i kalenderen hvor og hvornår Anelises kommende bagekurser finder sted.

 

Vores lokale grupper arrangerer også med mellemrum andre typer af bage-workshops eller bage-arrangementer. Følg med i kalenderen, hvornår der kommer noget i nærheden af dig.