Landsmødet gør dig klogere på sukker og stivelse

Sidste oplæg er nu klar til landsmødet, hvor vi afslutter dagen med foredraget "Sandheden om sukker og det daglige brød".

Landsmøde afholdes den 9. september

Årets landsmøde finder sted lørdag den 9. september 2023 på Sinatur Storebælt i Nyborg. Denne gang med faglige foredrag af blandt andet Line Lund Kårhus, Tine Jørgensen og Anette Sams, som slutter dagen af med at sætte fokus på sukker i den glutenfri kost. 

Sandheden om sukker og det daglige brød

Er der meget stivelse i din glutenfri kost? Hvad betyder stivelse og sukker for din krop og dit helbred? Og er der forskel på sukkerarterne? 

I landsmødets sidste foredrag giver Anette Sams deltagerne nøglen til mere energi, mere overskud og en øget glæde og trivsel. Anette inddrager sit publikum for at virkeliggøre, hvad hun taler om og for at gøre det ekstra motiverende for deltagerne, fordi de pludselig selv er medvirkende. 

Foredraget er baseret på forskningsresultater og blottet for sundhedsreligiøse retninger. Anette rydder fordomme og myter af vejen og forklarer med en praktisk og logisk tilgang, hvordan vi hver især kan træffe små valg, som har en enorm effekt på vores daglige velbefindende og på vores sundhed og livskvalitet generelt. 

Kom med

Vi sørger for en let glutenfri morgenmad, en dejlig frokost og i løbet af dagen kaffe, te og vand. Det koster kun 100 kr. at deltage i programmet.

Find program og tilmelding her.