❮ Tilbage til Arrangementer

Stjerneaften med spisning i Brorfelde Observatorium (Midtsjælland)

Lad os mødes langt væk fra lys, støv og røg, i Danmarks eneste fredede nattemørke, og se på stjerner.

Alle børn og voksne er velkomne, når vi fredag d. 27. september besøger Brorfelde Observatorium.

Vi begynder med spisning indendørs fra kl. 19.00-20.00. Vi sørger for maden – I sørger for service, bestik og egne drikkevarer.

Fra kl. 20.00-22.00 skal vi på rundvisning og introduceres vi til stjernehimlen og hvordan man observerer med og uden udstyr. Derefter slutter vi af udendørs, lægger nakken tilbage og øjet mod kikkerter og teleskoper.

I tilfælde af overskyet vejr - vil stjernehimlen komme til os via et oppusteligt planetarium. Astronomi er ikke altid så ligetil....

Praktisk:

Arrangementet finders sted fredag d. 27. september kl. 18.45-22.00 i Brorfelde Observatorium, Observator Gyldenkernes Vej 9, 4340 Tølløse.

Vi mødes på p-pladsen kl. 18.45. Medbring: Egne drikkevarer, bestik og service. Desuden tøj efter vejret, da en del af arrangementet foregår udendørs.

Alle børn og voksne er velkomne. Prisen for medlemmer er 125 kr. voksne og 75 kr. for børn, og for ikke-medlemmer 175 kr. for voksne og 125 kr for børn. Børn til og med 3 år kan deltage gratis.

Tilmelding sker her på siden senest den 10/9. Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til skrive til vests@coeliaki.dk

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

 

Arrangement

Tidspunkt: 27-09-2024 18:45

Tilmelding

Tilmeld dig