❮ Tilbage til Arrangementer

Bagekursus med Anelise Severinsen - Århus

Vi har i 2024 lavet en aftale med Anelise Severinsen, som mange vil kende fra Den store bagedyst, om 8 bagekurser fordelt over det meste af landet. Lørdag d. 26. oktober sker det i Århus.

Anelise har selv to børn med cøliaki, og har derfor specialiseret sig i glutenfri bagning. På bagekurserne vil hun give os sine bedste tricks til glutenfri bagning og lære os ca. 4 opskrifter. På programmet vil både være lyst brød og mørkt brød til hverdagsbrug og så et par kager eller andet til mere festlige lejligheder. Den konkrete sammensætning af opskrifter vil variere fra gang til gang.

Medlemmer og ledsagere i alle aldre (dog over 10 år), både mere og mindre øvede er velkomne. Hvert kursus varer ca. 5 timer, og der vil også være tid til at smage på det bagte og udveksle erfaringer og gode råd med hinanden.

Kurset d. 26. oktober finder sted på i FOF Århus' køkken Hans Hartvig Seedorffs Stræde 7, 8000 Aarhus i tidsrummet 11-16.00.

Prisen for medlemmer er 400 kr for voksne og 300 kr for børn (10-18 år) og for ikke-medlemmer 800 kr for voksne og 500 kr for børn.

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

 

Arrangement

Tidspunkt: 26-10-2024 11:00

Tilmelding

Tilmeld dig