❮ Tilbage til Arrangementer

Familiecamp 2024

Familiecamp er en hyggelig weekend for børn i alle aldre og deres forældre. Det er en weekend for jer, som gerne vil tilbringe tid sammen som familie, sammen med andre familier med cøliaki i afslappende og naturskønne omgivelser.

På campen er der fokus på gode oplevelser, glutenfri mad og hyggelige stunder omkring bålet m.m. Der er god tid til leg og spil blandt børnene, og de voksne har samtidig mulighed for at dele erfaringer, tips og tricks om den glutenfrie hverdag. 

På programmet vil bl.a. være oplæg om Børns næringsbehov og spisevaner - selvfølgelig med fokus på cøliaki. Oplægget holdes af autoriseret Klinisk Diætist, Rikke Ryberg, som er rådgiver i Dansk Cøliaki Forening og har sin egen virksomhed indenfor kostvejledning og coaching. Hun er desuden vane -og overspisningscoach, med en stor interesse for cøliaki, sundhedspsykologi og børns spisning. Rikke er bosat i Silkeborg med sin mand og to drenge, og er den eneste i familien med diagnosticeret cøliaki.

Familiecamp arrangeres af en gruppe frivillige, der også selv deltager på campen med deres familier. Alle deltagere på campen er fælles om at sørge for, det bliver en god weekend og deler de praktiske opgaver såsom, madlavningen, opvask, oprydning mm. Alle måltider er naturligvis glutenfrie.

-

I år finder Familiecamp sted i en stor spejderhytte ved Hald Sø Lejren nær Viborg d. 13. september kl. 17.00 - d. 15. september kl. 13.00 (med forbehold for mindre ændringer i programmet). Adressen er: Gammel Almindvej 6, 8800 Viborg.

Prisen for medlemmer er 500 kr. - for børn op til 18 år 250 kr. For ikke-medlemmer er prisen 800 kr. og for børn op til 18 år 400 kr. Meld dig og din familie til på siden her. 

Har du spørgsmål vedrørende Familiecamp, er du velkommen til at skrive til sekretariatet post@coeliaki.dk.

-

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

Arrangement

Tidspunkt: 13-09-2024 17:00

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste