Ny madplan til efteråret

Mangler du inspiration til lækre måltider, der passer til årstiden? Efterårets madplan byder på fokus sund, varieret og fiberrig kost for alle med cøliaki.

På medlemssiden kan du altid finde madplaner med fokus på en sund, varieret og fiberrig kost for alle med cøliaki. Madplanerne er selvfølgelig tilpasset årstiden.

Efterårets madplan er ude nu og byder blandt andet på falafel-vaffel, butternut squash suppe, gyros-salat, kikærtepizza og hakkebøffer i fad med champignonsauce og bacon.

Madplanerne er gratis for alle medlemmer og opdateres fire gange årligt. De kan frit downloades af foreningens medlemmer via medlemssiden.

Du vælger selv, om du vil følge planen 100 %, eller om du vil bruge den til inspiration.

Du kan selv vælge, om du vil spise det samme til morgenmad hver dag, eller om du vil skifte mellem retterne. Du kan også vælge at spise det samme til frokost, hvor du kan variere i tilbehøret samt grøntsagerne.

Vi har skrevet gode råd samt indsat opskrifter til inspiration under hver ret. Vær opmærksom på, at i alle opskrifter, hvor der indgår havregryn, skal der bruges glutenfri havregryn.