To bagebøger til nye medlemmer

Alle nye medlemmer modtager de to bagebøger 'Glutenfri året rundt' og 'Glutenfri opskrifter til hverdag og fest'

 

‘Glutenfri året rundt – til børn og unge’

Af Lone Rysgaard og Lene Ommel

Bogen når rundt om alle de forskellige måltider og alle de begivenheder, som børn og unge indgår i. Der er opskrifter og gode råd til alt fra madpakke og til fest, fra brunch og til bålmad. Bogen rummer også generelle tips til forældre om livet med cøliaki og det at sikre en sund kost, også når man skal leve glutenfrit.

 

‘Glutenfri opskrifter til hverdag og fest’

Udgivet af Dansk Cøliaki Forening

Til denne bagebog har vi samlet alle de bedste glutenfri opskrifter fra vores medlemmer, vores bageskoleundervisere og mange andre. Der er opskrifter på groft brød og lyst brød, pizza, pasta, madtærter og alle slags kager. Bogen introducerer også til de specielle ingredienser og metoder, man kan få brug for, når man bager glutenfrit.