Weekendture

Vores weekendture er for alle unge i alderen 18-30 år med cøliaki. Turene afholdes forskellige steder i landet ofte i hyggelige spejderhytter, sommerhuse el.lign. omgivet af flot natur.

 

Det er et pusterum fra en travl hverdag, med lækker glutenfri mad, nye oplevelser og fællesskab i afslappede omgivelser. En ideel mulighed for dig der gerne vil møde andre jævnaldrende med cøliaki.

 

Weekendens program er forskelligt for hver tur, men indeholder ofte f.eks. bage- eller madlavnings workshops, mindre udflugt el udendørs aktivitet, festmiddag med sjove indslag og god tid til at slappe af og lære hinanden at kende.

 

Weekenden arrangeres af en frivillig planlægnings-gruppe, som også selv deltager på weekenden. De planlægger både måltider, aktiviteter og sørger for at alle føler sig velkomne. På selve weekendturen er alle fælles om madlavning, oprydning m.m. og sørge det bliver nogle gode og hyggelige dage.

 

Du kan selv være med til sætte dit præg på weekendens indhold!

Har du lyst til at være med i planlægningsgruppen på kommende weekendture, er du altid velkommen til at kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk. Det er en spændende og hyggelig proces, hvor du er med til at beslutte alt fra indholdet af programmet til, hvad der skal købes ind til måltiderne. Som tak får man lov at deltage gratis på weekendturen.

 

Pris, tilmelding og transport:

Du finder kommende weekendture på vores projektside Ung med cøliaki eller i foreningens kalender.

 

Det koster 200,- at deltage på weekenden for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer. Se hvordan du tilmelder dig under det enkelte arrangement.

 

OBS! Prisen inkluderer alle offentlige transportudgifter, som du kan få refunderet efterfølgende. Ved kørsel i egen bil forudsættes det dog, at man kan tage flere med i bilen.

 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk.

 

Se mere om projektet Ung med cøliaki.