❮ Tilbage til Arrangementer

Weekendtur for unge (18-30 årige)

Den 3-5. marts inviterer vi til en hyggelig weekendtur for unge med cøliaki i alderen 18-30 år. Weekenden bliver afholdt i en charmerende hytte i Langeskov, der ligger mellem Odense og Nyborg på Fyn.

-

Det bliver en weekend spækket med glutenfri mad, hyggelige oplevelser og fællesskab i afslappede omgivelser. En ideel mulighed for dig der gerne vil møde andre jævnaldrende med cøliaki.

Weekendens program er udarbejdet af 5 frivillige der også selv deltager på turen og sørger for at alle føler sig velkomne. Der vil blandt andet være quiz, orienteringsløb, bålhygge, brætspil og en 3 timers bageworkshop på programmet, hvor du kan lære nyt eller finpudse dine teknikker!

 

Tid, sted og transport

Det hele forgår på Mosevejen 5, Langeskov. Vi mødes fredag d. 3. marts kl. 17 og runder af søndag d. 5. marts kl. 12.

Der vil være mulighed for at blive hentet og sat af på Odense banegård.

-

Pris og tilmelding

Prisen er 200,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer.

Er du medlem af DCF, melder du dig til på din medlemside. Er du ikke medlem, melder du dig til ved at skrive dit navn, alder og kontakt-info til asm@coeliaki.dk og betale 200,- på Mobile Pay 38295.

Sidste frist for tilmelding er d. 23.02.23 kl. 12. Ved afbud til arrangementer kan du få dit deltagergebyr refunderet indtil 8 dage før arrangementets afholdelse. 

OBS! Prisen inkluderer alle transportudgifter, som du kan få refunderet efterfølgende. Ved kørsel i egen bil forudsættes det dog, at man kan tage flere med i bilen.

-

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anna-Sophie Mikkelsen på asm@coeliaki.dk.

Se mere om projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 03-03-2023 17:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.