Støt cøliakisagen med en donation

Med en donation på kun 200 kroner er du med til støtte cøliakisagen og sikre, at Dansk Cøliaki Forening kan opnår status som indsamlingsorganisation.

Vi har brug for hjælp

Dansk Cøliaki Forening arbejder målrettet for at øge kendskabet til cøliaki. Dels for at gøre hverdagen lettere for personer med diagnosen, dels for at sikre, at de mange tusinde danskere med udiagnosticeret cøliaki får den nødvendige viden og klædes på til at blive testet.

Din donation gør en forskel

Med en donation på kun 200 kroner er du med til at sikre, at Dansk Cøliaki Forening fortsat kan gribe personer, der er oplever udfordringer med cøliaki, arrangere kurser for både børn og voksne og tilbyde gratis rådgivning og viden om et glutenfrit liv.

Som almennyttig forening har vi nemlig brug for at opnå status som indsamlingsorganisation, da det medfører en række økonomiske og administrative fordele, men kravet er, at vi som forening modtager mindst 100 donationer af minimum 200 kroner årligt. Donationer kan både komme fra virksomheder og private.

Derfor håber vi, at du har lyst til at støtte os med et beløb på minimum 200 kroner. Din støtte har stor betydning for dem, der lever med eller tæt på cøliaki.

Sådan donerer du

  • Donér via MobilePay nummer 38295 – skriv ”støtte” i emnefeltet.
  • Du kan også lave en bankoverførsel til reg. nr. 5355, konto 0319227. Skriv ”støtte” i emnefeltet.