Sådan tilmelder du dig Landsmødet 2021

I år har du både mulighed for enten at deltage i dagens program på Scandic Eremitage i Lyngby eller for at deltage i de faglige indlæg samt generalforsamlingen online. Her finder du praktiske oplysninger og links til at tilmelde dig.

For dig, der vil deltage i hele landsmødet på Scandic Eremitage – tilmelding og praktiske oplysninger

 

Du tilmelder dig på din medlemsside (klik her). Det koster kun 100 kr. at deltage i Landsmødet.

Vi sørger for glutenfri morgenmad, en dejlig frokost og i løbet af dagen kaffe, te og vand. Efter landsmødet kan du købe en glutenfri Karina Baagø-madpakke med hjem for 30 kr. (betaling på stedet med MobilePay).

Her kan du se dagens program.

Praktiske forhold på Scandic Eremitage
Scandic Eremitage
Klampenborgvej 230
2800 Kgs. Lyngby

Har du brug for parkering eller overnatning, vil vi bede dig kontakte Scandic Eremitage (klik her) direkte. Hotellet ligger 800 meter fra Lyngby Station.

Find vej til Scandic Eremitage
Parkeringskælder under Lyngby Storcenter

Alternativ overnatningsmulighed:
Zleep Hotel Lyngby

For dig, der ønsker at deltage i udvalgte dele af landsmødet på Zoom

 

Du kan tilmelde dig følgende tre arrangementer – du tilmelder dig ved at klikke på arrangementets navn og følge instrukserne i linket. Det er gratis at deltage online.

OBS! Når du tilmelder dig et arrangement, får du en kvittering. Du modtager først Zoom-link til arrangementet kort før landsmødet.

Bemærk! Du skal tilmelde dig hvert af de individuelle arrangementer, du ønsker at deltage i. Det link, du f.eks. modtager til det faglige oplæg kl. 10.15, bliver lukket, når oplægget er afsluttet.

Brug for hjælp til Zoom? Sådan bruger du Zoom (klik her).