Nu kan du let støtte cøliakisagen

Det er nu blevet lidt lettere at støtte vores fælles forening med en donation. Vi har nemlig lanceret et donationsmodul på vores hjemmeside.

Vigtigt med fast støtte

Donationer er afgørende for, at vi kan blive ved med at gribe mennesker med cøliaki, rådgive om en glutenfri hverdag og kontinuerligt formidle viden om diagnosen. Når du donerer til cøliakisagen støtter du samtidig vores mulighed for at samle mennesker og skabe relationer, som gør livet lettere. Eksempelvis når børn og unge mødes på familieweekender og camps.

Vælger du at støtte med en fast månedlig donation, er du med til at understøtte at foreningen har en stabil og forudsigelig indkomst der gør, at vi kan planlægge og udføre arbejdet til fordel for mennesker med cøliaki endnu mere effektivt.

Du får fradrag

Dansk Cøliaki Forening er godkendt af SKAT som indsamlingsorganisation efter ligningslovens § 8A. Det betyder, at du som gavegiver kan trække beløbet du donerer fra i din skattepligtige indkomst.

Hvis du donerer til os og i formularen oplyser dit cpr. nummer, foretager vi indberetningen til SKAT helt automatisk – og du skal ikke gøre noget.

Du kan støtte her