❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab Odense

Glutenfrit Madfællesskab Odense mødes for første gang til fælles madlavning og spisning lørdag d. 25. september fra kl. 11-15 ved Rudolf Steiner Skolen i Odense, Lindvedvej 64, 5260 Odense.

Et dejligt glutenfrit frirum, hvor der er god tid til at hygge sig, møde nye fra lokalområdet og uformel sparring og erfaringsudveksling om en glutenfri hverdag. 

Alle er velkomne! Vi er fælles om at forberede maden, gøre klar til middagen, oprydning mm. Og i det hele taget er vi sammen om at skabe en hyggelig eftermiddag. 

På denne maddag får vi besøg af Karina Baagø, som vil tale om hverdagen med cøliaki i familien og de udfordringer, som det ofte bringer med sig end blot savnet af mad med gluten. De fleste kender til situationer, hvor man føler sig til besvær eller udenfor, er i tvivl, føler sorg, magtesløshed eller måske ikke bliver mødt eller forstået. Karina vil igennem workshoppen give os nye perspektiver på svære situationer i familien med cøliaki og komme med sine bud på, hvordan man tackler situationer, hvor vrede, frustration, sorg eller magtesløs oftest får lov at råde.

 

Karina har siden 2016 har arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og vejledning indenfor glutenfri livsstil. Hun har netop udgivet sin 3. bog Madpakker – uden gluten.

Vi håber at se mange af jer til en hyggelig glutenfri eftermiddag.

Tilmelding og Betaling

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFodense@coeliaki.dk senest d. 20. september 2021. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på. Ved afbud efter 20. sept returneres betaling ikke. 

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Odense’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage på maddagen.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i corona-situationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk. Kontaktnummer på selve dagen: 2323 7492

Arrangement

Tidspunkt: 25-09-2021 11:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.