Glutenfrit Madfællesskab i Århus og København - snart også i Odense

Mens foreningslivet langsomt åbner op, er vi i Dansk Cøliaki Forening ved at planlægge et Glutenfrit Madfællesskab for alle med interesse for god glutenfri mad og det glutenfrie liv i det hele taget. Fra efteråret 2020 vil der blive afholdt månedlige maddage i henholdsvis Århus og København (snarest også i Odense) med fælles madlavning, spisning og andre aktiviteter.

Glutenfrit Madfællesskab handler om:

  • At samle mennesker på tværs af generationer og baggrunde med fokus på glutenfri kost og gode oplevelser
  • At lave og spise 100% glutenfri mad i fællesskab
  • At give inspiration til lækre retter, erfaringsudveksling og skabe netværk
  • Mulighed for faglige aktiviteter i forbindelse med vores maddage f.eks. oplæg, workshops m.m. for at formidle viden og støtte til hverdagen med cøliaki.

Glutenfrit Madfællesskab er hovedsageligt frivilligt drevet med støtte fra foreningens sekretariat. Pt. søger vi frivillige til både Århus, København og Odense – se frivilligopslaget her. Du kan skrive til Chipo Petersen på cmp@coeliaki.dk eller ringe på 4411 9807, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at blive frivillig.

Der vil inden længe, blive lagt en oversigt op med datoer og adresse for kommende madaftner, samt en beskrivelse af hvordan man tilmelder sig.

Alle er velkomne i Glutenfrit Madfællesskab uanset om du har cøliaki, er pårørende, eller bare gerne vil spise glutenfrit.

Vi håber at se en masse af jer til nogle sjove og hyggelige madaftener i løbet af efteråret!