❮ Tilbage til Arrangementer

AFLYST Bageskole i Gårslev (ved Fredericia)

Lær at bage godt og sundt på DCFs bageskoler! 

På bageskolerne arbejder vi med forskellige glutenfri ingredienser, bager og smager, samtidig med at der er mulighed for at udveksle erfaringer og tips fra den glutenfri hverdag. Vi bruger mange forskellige ingredienser og taler om, hvilke egenskaber de har, og hvordan et glutenfrit brød lykkes. Deltagerne får en fornemmelse for, hvordan ingredienserne virker, og hvordan bageprocesserne er.

 

Der bages både groft brød og lyse boller, simple opskrifter med få ingredienser og mere avancerede med flere ingredienser. Der er plads til både børn og ældre, til helt nye glutenfri bagere og til dem, der har været i gang i flere år.

 

Undervejs er der god lejlighed til at tale med de andre deltagere, og til sidst slutter vi af med spise det bagte.

 

Bageskolen finder sted på Gårslev Skole, Gårslev Østergade nr 3, 7080 Børkop, i tidrummet i 10-15. Underviser på bageskolen er Signe Bendorff

 

Prisen er for medlemmer 250 kr (børn 150 kr) og for ikke-medlemmer 600 kr. En let frokost er inkluderet i prisen. Se mere om DCFs bageskoler her.

OBS: Vidste du, at hele din hustand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

 

Arrangement

Tidspunkt: 02-09-2023 10:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.