Bageskoler

Du lærer om bageteknik, ernæring og forskellige glutenfri råvarer. Vi bager med forskellige typer af melblandinger og naturligt glutenfri meltyper, nødder og kerner samt frø og bælgfrugter.

På kurset bager vi både sunde og ernæringsrigtige brød, men også lyse fødselsdagsboller og kager – både til børn og voksne.

Bageskolerne finder normalt sted i tidsrummet 10-15 – ca. kl. 13.30 spiser vi sammen en let frokost, hvor vi bl.a. smager på noget af vores bagværk.

Kurset er tilpasset dig med cøliaki. Har du diabetes, laktoseintolerans eller er allergisk overfor andre fødevarer, kan du oplyse det ved tilmeldingen, så tilpasser vi kurset efter dine behov.

Som medlem tilmelder du dig ved at klikke på den bageskole, du vil deltage i. Her kan du logge på medlemssystemet og tilmelde dig og betale med det samme. Du kan også tilmelde dine familiemedlemmer eller andre ledsagere. Hvis du ikke er medlem og gerne vil på bageskole, skriver du til os på post@coeliaki.dk.

 

Som deltager på bageskolen skal du gerne medbringe:

  • Røremaskine (hvis du har mulighed for det)
  • Køkkenvægt (hvis du har mulighed for det)
  • Karklud
  • 2-3 viskestykker

 

 

Priser (inklusive frokost)

Medlemmer 250 kr.

Ikke-medlemmer 600 kr.

Børn under 15 år 150 kr.

Børn under 5 år gratis

 

Der vil normalt være maks 15 deltagere på bageskolen.

Der kan være ændrede priser ved bageskoler, der foregår i særlige rammer.

Ved afbud refunderes betailingen frem til 14 dage før bageskolens afholdelse. Bliver kurset aflyst, for eksempel på grund af for få deltagere, tilbagebetaler vi også det fulde beløb.

Du finder vores bageskoler i kalenderen sammen med foreningens øvrige aktiveteter.