Bageskoler

Du lærer om bageteknik, ernæring og forskellige glutenfri råvarer. Vi bager med forskellige typer af melblandinger og naturligt glutenfri meltyper, nødder og kerner samt frø og bælgfrugter.

På kurset bager vi både sunde og ernæringsrigtige brød, men også lyse fødselsdagsboller og kager – både til børn og voksne.

Kurset er tilpasset dig med cøliaki. Har du diabetes, laktoseintolerans eller er allergisk overfor andre fødevarer, må du gerne oplyse det ved tilmeldingen, så tilpasser vi kurset efter dine behov.

Du tilmelder dig ved at skrive til post@coeliaki.dk og oplyse navn, alder, adresse, telefonnummer og e-mail for alle, du vil tilmelde bageskolen. Husk også medlemsnummer, hvis du er medlem.

Godt at vide, før du tilmelder dig.

Kommende bageskoler (lørdage kl. 10-15)

 

Datoer for næste års bageskoler er ikke klar endnu.

 

Priser (inklusive frokost)

Medlemmer 250 kr.

Ikke-medlemmer 600 kr.

Børn under 15 år 150 kr.

Børn under 5 år gratis