Bageskoler

Du lærer om bageteknik, ernæring og forskellige glutenfri råvarer. Vi bager med forskellige typer af melblandinger og naturligt glutenfri meltyper, nødder og kerner samt frø og bælgfrugter.

På kurset bager vi både sunde og ernæringsrigtige brød, men også lyse fødselsdagsboller og kager – både til børn og voksne.

Kurset er tilpasset dig med cøliaki. Har du diabetes, laktoseintolerans eller er allergisk overfor andre fødevarer, kan du oplyse det ved tilmeldingen, så tilpasser vi kurset efter dine behov.

Som medlem tilmelder du dig ved at klikke på den bageskole, du vil deltage i. Her kan du logge på medlemssystemet og tilmelde dig og betale med det samme. Du kan også tilmelde dine familiemedlemmer.

Hvis du ikke er medlem og gerne vil på bageskole, skriver du til os på post@coeliaki.dk.

Godt at vide før bageskolen.

Priser (inklusive frokost)

Medlemmer 250 kr.

Ikke-medlemmer 600 kr.

Børn under 15 år 150 kr.

Børn under 5 år gratis

 

Du finder vores bageskoler i kalenderen sammen med foreningens øvrige aktiveteter.

Der kommer flere datoer for efterårets bageskoler i løbet af august.