❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfri Sommerhøjskole - OBS: Tilmeldingsfrist forlænget til 14/3

I samarbejde med Rønde Højskole, der ligger i det naturskønne Djursland, tilbyder vi dette højskole-sommerophold særligt målrettet familier og enkeltpersoner med cøliaki.

Sommerhøjskolen er en mulighed for at komme på en uges sommerferie sammen med andre med cøliaki, nyde den skønne natur i området, få nye inputs til hverdagen med cøliaki og opleve højskolelivet med morgensang, foredrag og meget mere.

Sommerhøjskolen vil finde sted i dagene fra d. 22. juli til d. 28. juli, og vi er i gang med at sammensætte et righoldigt program, der både rummer særligt cøliaki-relevante elementer og smagsprøver på, hvad højskolelivet ellers har at byde på.

NB: Tilmelding er mulig indtil 14. marts.

Interessen for sommerhøjskolen har været stor, men for mange - særligt børnefamilierne - har det været svært at træffe beslutning om sommerferien allerede midt i februar. Men heldigvis har vi kunnet overtale højskolen til at udsætte tilmeldingsfristen til 14/3.

Da det kan være en stor mundfuld, særligt for børnefamilierne, at betale for hele opholdet allerede i marts måned, er der endvidere nu mulighed for at betale i to rater. Tilmeldingen er bindende for alle efter 14/3, og man hæfter herefter for den fulde betaling, også hvis man kun har betalt én rate. Skriv til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk, hvis du ønsker at betale i to rater.

Frem til 14/3 er det muligt at få betalingen retur, hvis man har meldt sig til og må ændre planer. Det kan være en mulighed at tegne en privat afbudsforsikring, hvis man ikke allerede har én.

NB: Vil man gerne deltage, er det vigtigt at man melder sig til inden 14/3.

Er der ved fristen 14/3 ikke tilstrækkeligt med tilmeldinger, bliver sommerhøjskolen ikke til noget, og det det indbetalte beløb returneres kort derefter.

Er du medlem af DCF, kan du tilmelde dig selv og din familie her på siden. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig ved at skrive til lfe@coeliaki, eller du kan se her, hvordan du melder dig ind (og dermed sparer 500 kr. pr person). Vil du tilmelde familiemedlemmer (med samme bopæl), der endnu ikke har familiemedlemskab af DCF, kan du se her, hvordan de får det.

-

Hvad kan man forvente sig?

Sommerhøjskolen er både for børnefamilier og for voksne uden børn. Vi har fokus på at sammensætte en sommerferieuge, hvor børn og voksne kan være sammen det meste tiden, men også hver for sig noget af tiden. Vi vil være 40 på holdet, børn og voksne, derudover vil der være ca. 80 andre kursister på andre forløb på skolen.

På programmet er bl.a. foredrag og workshops om både kost og familieliv, bageworkshop, sanketur og madlavning på bål og udflugter til Skandinavisk Dyrepark og andre smukke steder på Djursland. Med forbehold for ændringer er her et udkast til ugens program.

Det meste af programmet er fælles, men der vil også være aktiviteter særligt for børn, bl.a. mens de voksne lytter til foredrag. Der vil være medarbejdere, der sørger for aktiviteter til børnene, præcis hvilke aktiviteter vil afhænge af børnenes sammensætning. Højskolen har gode faciliteter, både til boldspil, krea, dans, forhindringbane, filmaften og meget andet.

Rønde Højskole er en højskole med et stærkt fokus på at lave god og sund mad, bl.a. med brug af, hvad man kan finde i lokalområdet. Der vil under opholdet være en særlig glutenfri buffet til alle måltider.

-

Hvad koster det?

Ugekurset er ikke omfattet af Højskoleloven og modtager derfor ikke statsstøtte. Derfor er prisen lidt højere, end højskolens ugekurser normalt er. Men vi håber, at mange alligevel vil have lyst til at gribe denne mulighed.

Prisen for voksne over 18 år, der er medlem af DCF, er 5.400 kr. alt inklusiv.

Prisen for voksne, der ikke er medlem er 5.900 kr. alt inklusiv

Prisen for børn 3-17 år, der er medlem er 2.500 kr..

Prisen for børn 3-17 år, der ikke er medlem, er 2800 kr.

Børn 0-2 år er gratis.

Man indlogeres i udgangspunktet på dobbeltværelser med bad på gangen, som deles med andre kursister. Små børn er med opredning i forældrenes værelse, større børn indkvarteres i naboværelset.

Det er muligt at tilkøbe: Enkeltværelse (tillæg 500 kr.), værelse med eget bad og toilet (tillæg 500 kr./person - begrænset antal) eller værelse med eget bad på gangen (Tillæg 200 kr./person - begrænset antal). Ønsker man at tilkøbe noget af dette, anfører man det i forbindelse med sin tilmelding, så vil vi inden for en uge afklare med højskolen, hvad det er muligt at få. Er det ikke muligt at få det ønskede, vil man kunne frafalde sin tilmelding.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Lars Fedvoss på lfe@coeliaki.dk.

Arrangement

Tidspunkt: 22-07-2023 16:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.