❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab i Odense - julebagning med Theresa Vangsøe

Næste arrangement i Glutenfrit Madfællesskab Odense finder sted d. 5. november kl. 11-15. Denne gang får vi besøg af Theresa Vangsøe, der vil give os ny inspiration til julebagningen.

Vi skal bage honningkager, klejner og jødekager. Efter bagning drikker vi kaffe og te og smager på vores bagværk. Man er velkommen til at tage en madpakke med til frokost.

Stedet er: Rudolf Steiner Skolen i Odense, Lindvedvej 64, 5260 Odense.

Glutenfrit Madfællesskab er et glutenfrit frirum, hvor der er god tid til at hygge sig og få inspiration til madlavningen og i det hele taget udveksle erfaringer fra den glutenfri hverdag. Alle er velkomne! Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

-

Tilmelding og Betaling

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage. Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFodense@coeliaki.dk. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på.

 

Betalingen sker på Mobile Pay i forbindelse med arrangementet. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Arrangement

Tidspunkt: 05-11-2022 11:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.