❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab Odense - pizza- og pastaworkshop

OBS: Arrangementet er udsolgt

-Glutenfrit Madfællesskab Odense inviterer til næste arrangement lørdag d. 3. september.

Denne gang får vi besøg af Francesco fra Bistrot - Italiensk Streetfood i Århus, der er ekspert i at lave glutenfri pizza og pasta. Han vil undervise os i, hvordan man laver en god dej til pizza og pasta, og hvordan vi laver en tomatsaucen til pizza og andre sovse til pastaen.

Til sidst spiser vi sammen al den lækre pizza og pasta, vi har lavet.

Francesco brænder for at hjælpe alle med cøliaki til selv at kunne lave god glutenfri pizza og pasta. Se mere her om Bistrot - Italiensk Streetfood

Glutenfrit Madfællesskab er et glutenfrit frirum, hvor der er god tid til at hygge sig og få inspiration til madlavningen og i det hele taget udveksle erfaringer fra den glutenfri hverdag. Alle er velkomne! Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

-

Tilmelding og Betaling

Arrangementet forgår kl. 10-14 på Rudolf Steiner Skolen i Odense, Lindvedvej 64. 

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage. Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFodense@coeliaki.dk. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på.  

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Odense’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Arrangement

Tidspunkt: 03-09-2022 10:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.