❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab i Odense - Fastelavn

Glutenfrit Madfællesskab Odense inviterer til næste arrangement lørdag d. 5. februar kl. 10.30-15 på Rudolf Steiner Skolen i Odense, Lindvedvej 64, 5260 Odense.

Glutenfrit Madfællesskab er et glutenfrit frirum, hvor der er god tid til at hygge sig og få inspiration til madlavningen og i det hele taget udveksle erfaringer fra den glutenfri hverdag. Alle er velkomne!

På programmet er denne gang bagning af fastelavnsboller - vi har fået DCFs bageskoleunderviser Signe Bendorff til at lære os to forskellige opskrifter. Og så skal vi sammen lave en dejlig suppe til frokosten.

I anledning af fastelavn må børn og andre gerne komme udklædte - man kan gøre mere ud af det eller mindre (f.eks. bare en hat).

 

-

Tilmelding og Betaling

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFodense@coeliaki.dk. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på.  

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Odense’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen. Seneste tilmelding er 28/1 - men vi har kun 20 pladser, så tøv ikke længe med at tilmelde dig.

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage på maddagen.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i corona-situationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på lfe@coeliaki.dk.

Arrangement

Tidspunkt: 05-02-2022 10:30

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.