Spred viden

I Dansk Cøliaki Forening arbejder vi i døgndrift på at styrke kendskabet til cøliaki – både hos relevante fagpersoner og i den brede offentlighed.

Målet er gennem et øget kendskab at skabe bedre forhold alle de, der ved, at de har cøliaki. Og målet er, at mange flere af de mange danskere, der har cøliaki uden at vide det, skal finde ud af det og komme i gang med den rette behandling.

Du kan være med til at sprede viden og budskaber, der kan gøre en stor forskel. Vi sætter løbende fokus på forskellige problematikker og formidler viden, der kan være med til at fremme cøliakisagen.

Hvis mange er med til at bære den viden og disse budskaber videre i hvert sit netværk, kan vi sammen rykke på det generelle kendskab til cøliaki og nå mange flere af de danskere, der bør undersøges for cøliaki.

Du kan f.eks.

  • Like, kommentere og dele: Du kan let bakke op om cøliakisagen ved at ‘synes godt om’ Dansk Cøliaki Forening på Facebook og Instagram og invitere dine venner. Du må også meget gerne like, kommentere eller dele vores opslag på sociale medier. På den måde når vi endnu flere.
  • Dele vores viden: Del gerne henvisninger til hjemmesiden eller relevante opslag, når du deltager i debatten online i diverse glutenfri grupper. Herved når vores viden endnu længere ud.
  • Tip os ved gode historier: Vi vil gerne i dialog, så tag fat i os eller tag os, hvis der er noget vi bør vide. Send også gerne billedmateriale fra arrangementer eller andet relevant, som vi potentielt kan bruge på vores sociale medier. Skriv til Louise Hjerting Nielsen på Lhn@coeliaki.dk.