Studentermedarbejder

Vær med til at arbejde for en vigtig sag i en af landets mindre kendte NGOer. Vi skal på landkortet, og du kan være med.

 

Opgaven
Som Dansk Cøliaki Forenings ny studentermedarbejder bliver du en del af et team, der arbejder tæt sammen om opgaverne. Du bliver bl.a. ansvarlig for administrationen af arrangementer og for vores medlemssystem. Vi er i fuld gang med at forenkle og automatisere, så udover den løbende administration, vil der være rig mulighed for at være med til at udvikle på procedurerne. På sigt vil der også være mulighed for opgaver på forskellige projekter målrettet foreningen medlemmer.

 

Sekretariatet
Vi holder til i Trekronergade i Valby i et hyggeligt kontorfællesskab, som vi deler med en anden organisation. DCF udvikler sig meget i disse år og sekretariatet vokser. Pt. er vi fire udover dig, og endnu en kollega starter efter sommerferien.

 

Hvem er du
Du er formentlig studerende på en videregående uddannelse. Du bliver ikke skræmt ved tanken om systemer, og du kan lide at have varierende opgaver og mange berøringsflader på en mindre arbejdsplads. Hvis du har erfaring med et medlemssystem, er det et plus, ellers kan du lære det.

 

Det praktiske
Stillingen 15 timer om ugen. Lønnen følger statens satser på området. Send os en mail med ’Studentermedhjælp’ i emnefeltet til job@coeliaki.dk med din ansøgning og CV. Vi skal have den senest søndag d. 23. februar, og vi holder samtaler i uge 9. Start: hurtigst muligt eller senest 1. april. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Dennis på 2552 0832.