Arv og testamente

Vil du gerne være med forbedre vilkårene for folk med cøliaki? Det kan du gøre ved at testamentere arv til Dansk Cøliaki Forening. Vi ved, at alle donationer og støtte gives med hjertet – og uanset størrelse – er de derfor utrolig værdsatte hver og én.

Al arv går ubeskåret til vores arbejde, da vi er fritaget for at betale arveafgift/boafgift.

Du bestemmer selv, hvem du vil have til at hjælpe dig med det. Herunder finder du tre forskellige bud på virksomheder, der kan hjælpe dig.

Mine Arvinger

Ønsker du at oprette et testamente, hvori du tildeler Dansk Cøliaki Forening arv, eller et legat hvor du tildeler et beløb af din arv? Hos Mine Arvinger foregår al rådgivning kun af en uddannet jurist. Deres fokus er at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter.

Når du benytter Mine Arvinger, kan du få oprettet et skræddersyet testamente helt gratis, når du betænker Dansk Cøliaki Forening gennem 30% løsningen eller med et legat på minimum 25.000 kr.

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan betænke Dansk Cøliaki Forening i dit testamente eller med et legat, kan du på deres hjemmeside gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale med en jurist.

Dokument24

Du har også  mulighed for at oprette et testamente hos Dokument24. hvor du kan donere arv til os. Testamentet er gratis at oprette, da vi har indgået et samarbejde med Dokument 24 om oprettelse af testamenter. Testamentet er gratis, når vi er skrevet ind i testamentet.

Når du opretter et testamente, hvor du for eksempel giver arv til søskende eller andre fjernere slægtninge, så skal de betale op mod 36,25 % i arveafgift. Hvis du opretter et testamente hos Dokument 24, kan de hjælpe dig med at nedsætte arveafgiften til 30 %.

Når afgiften reduceres, donerer du samtidig arv til os. Dine søskende eller andre fjernere slægtning betaler på denne måde mindre i afgift samtidig med, at vi modtager donationer fra din arv. Dine arvinger og Dansk Cøliaki Forening får alle gavn af dette. Dokument 24 vil gerne forklare, hvordan det foregår juridisk samt hjælpe dig med oprettelsen af denne type testamente.

 

LegalHero

Du kan også benytte dig af LegalHero. Få et gratis testamente ved at benytte LegalHero og 30%-løsningen til Dansk Cøliaki Forening. LegalHero er et online-værktøj, der gør det nemt og hurtigt at udfylde et testamente. Det er en sikker og nem måde at oprette et testamente på, og det tager kun få minutter. Det giver dig mulighed for at bestemme, hvordan du ønsker, at dine ejendele skal fordeles efter din død.

Du kan være sikker på, at dit testamente er lovligt og gyldigt, når du har udfyldt det med LegalHero. Hvis du ønsker at oprette et testamente, så benyt LegalHero og 30%-løsningen til Dansk Cøliaki Forening, og få et gratis testamente.