100 g. hel hirse
75 g. quinoaflager
75 g. knækket boghvede
50 g. sesamfrø
25 g. solsikkefrø
25 g. hakkede nødder eller mandler
15 g. raps- eller olivenolie
40 g. sirup eller honning.
Den hele hirse skylles godt og koges derefter i rigeligt vand i 2 min. Hæld hirsen i en si og skyl igen. Lad den dryppe af i sien.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade og bland de tørre ingredienser herpå. Hæld olie, sirup eller honning og den afdryppede hirse over de tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.
Bages ved 125 grader i ca. 50 min. Rør godt rundt i blandingen 2-3 gange under bagningen. Müslien er klar, når den har fået lidt farve og virker tør.
Kan tilsættes tørret frugt, cornflakes eller andre yndlingsingredienser efter smag.