Lokale aktiviteter

Dansk Cøliaki Forenings lokalafdelinger drives af frivillige.

Formålet med de lokale aktiviteter er at udbrede og dele viden om cøliaki og glutenfri kost og skabe mulighed for at medlemmerne kan møde andre, der er berørt af cøliaki.

Lokalafdelingerne har planlagt temadage, caféaftener, besøg hos glutenfri producenter, pizzaaftener, familieudflugter, middage for voksne, julehygge og meget, meget mere.

Som frivillig kan du hjælpe i større eller mindre grad. Du behøver ikke at være ansvarlig for alle arrangementer i dit lokalområde. Du er mere end velkommen til at bidrage, uanset om det er ved at:

  • Være ansvarlig for én eller flere lokale aktiviteter.
  • Hjælpe et par timer ved en aktivitet, som er planlagt af en anden.
  • Komme med forslag og idéer til nye aktiviteter.

Du kan finde lokalafdelinger i:

København og Nordsjælland

Roskilde

Vestsjælland

Nordjylland

Syd- og Sønderjylland

Vi søger i øjeblikket frivillige til aktiviteter i:

Fyn

Lolland-Falster

Midtjylland

Skriv til os post@coeliaki.dk eller ring på 2552 0832, hvis du vil høre mere eller tilbyde din hjælp.

Middag for voksne onsdag 20/11 2019 kl 18.00

Hanne er vært for et naturligt glutenfrit og laktosefrit måltid. Kom og mød andre med cøliaki. Udover at spise deler vi erfaringer, tips og tricks. Der er plads til otte personer. Pris 90 kr. pr. person.

Adr er Sandbygårdvej 2, 2700 Brønshøj. Pris 90 kr. Tilmelding til kbh@coeliaki. senest den 14. november 2019 (du får adresse og nummer til MobilePay ved, når du melder dig til).

Jule-hygge-bage-dag i Roskilde lørdag 23/11 2019

Sæt X i kalenderen til vores årlige jule-hygge-bage-dag, hvor vi får hygget og fyldt kagedåserne op med glutenfrie lækkerier.
Vi har igen i år booket skolekøkkenet på Klostermarksskolen i Roskilde. Vi mødes kl. 10.00 og går hver især i gang med bagningen. Vi spiser fælles frokost undervejs og slutter bagningen ca. kl. 14.30, hvor vi drikker en kop kaffe/saftevand sammen, prøvesmager og udveksler erfaringer, inden vi deler dagens produktion. Vi slutter senest kl. 16 (ofte lidt før).
Praktisk information:
Dato: Lørdag 23/11-2019 Tid: 10-16
Mødested: Klostermarksskolen, Kongebakken 19-21, 4000 Roskilde
Medbring: Dej og ingredienser til småkager eller andet juleknas. Det kan være en fordel at medbringe en dej hjemmefra, hvis man kan nå det, så man hurtigt kan komme i gang. Husk viskestykker, karklude, vægt, bagepapir, kagedåser eller poser.
Frokost: Medbring en ret til fællesbuffet. Det kan være både noget købt eller hjemmelavet. Det skal dog være noget, der helst ikke kræver ovn. Medbring selv drikkevarer.
Tilmelding: Skriv til Britta Gernaey på ros@coeliaki.dk senest 15/11-2019

Den store julebagedag søndag 24/11 2019

Vi låner køkkenet på Midtsjællands Efterskole og bager glutenfri julesmåkager sammen.

Der kommer snart flere detaljer.

Tilmelding hos Bente, Annette og Marianne til vests@coeliaki.dk.