❮ Tilbage til Arrangementer

Julebagning for store og små (ved Vejle)

Jul og julekager hører bare sammen – også for os med cøliaki. Selvom kagebagningen kan være lidt af en udfordring, når alt skal være glutenfri. Vi tror på, at udfordringen bliver mindre, hvis vi hjælper hinanden. Derfor vil vi gerne invitere til en fælles julebagedag.

Arrangørerne sørger for opskrifter og indkøb. Vi planlægger at lave brunkager, pebernødder, vaniljekranse, havregrynskugler, svenske chokoladebrød og figurkager. Og det er planen, at der skal laves så mange kager, at vi både kan smage på kagerne på dagen og få en god portion med hjem alle sammen. Tag derfor gerne selv kagedåser med.

Hvis det bliver tiltrængt med en pause fra bageriet, er der mulighed for at krudte af i hallen, der ligger i forbindelse med køkkenet eller tage en slapper ved tegnestationen i forhallen. Der er derfor gode betingelser for at børn og barnlige sjæle kan være med til dette arrangement.

Arrangementet finder sted lørdag d. 25. november kl. 13-17 i Multihus Højen, Jenlevej 5, i Ny Højen ved Vejle

Alle børn og voksne er velkomne. Prisen er for medlemmer 50 kr. for voksne og 30 kr for børn. For ikke-medlemmer er prisen 80 kr. for voksne og 50 kr. for børn.

Arrangement

Tidspunkt: 25-11-2023 13:00

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste