❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki Århus - Aftensmad på Café Fika og stand up på Alberts

Ung med cøliaki i Århus inviterer torsdag d. 14 september til et hyggeligt arrangement, med aftensmad på Café Fika efterfulgt af open mic stand up på Alberts.

Café Fika serverer lækre økologiske, glutenfri sandwiches, salater og wraps og for dem der har lyst, tager vi efterfølgende videre på Alberts hvor der er open mic standup fra kl. 20-22.

Kom med og mød andre unge med cøliaki til et lækkert måltid og et godt grin! Alle er velkomne, du skal blot møde op og medbringe dit gode humør.

Tid og sted

Vi mødes kl. 17.45 ved Café Fika på Nørregade 28 8000 Århus (Hver opmærksom på at caféen har to lokationer). Efter maden går vi over på Alberts på Store Torv 3, 8000 Århus. Det er også muligt kun at deltage ved spisningen.

Pris og tilmelding

Arrangementet er for unge med cøliaki i alderen 18-30 år. Prisen er 50,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer.

Er du medlem, så tilmelder du dig på Din medlemside. Er du ikke medlem, så melder du dig til ved at skrive dit navn, postnummer, alder og kontakt-info til cmp@coeliaki.dk og betaler 50,- via Mobile Pay 38295 på dagen

Prisen inkluderer en valgfri ret og drikkevare på Café Fika, samt en drikkevare på Alberts

Sidste frisk for tilmelding er torsdag d. 7. september kl. 20. Ved afbud til arrangementer kan du få dit deltagergebyr refunderet indtil 14 dage før arrangementets afholdelse. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chipo Marisa Petersen på cmp@coeliaki.dk 

Arrangementet er den del af projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 14-09-2023 17:45

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.