❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfri aften på Casa Mia i Rønne

Vi er i gang med at etablere en ny lokalafdeling på Bornholm, så alle medlemmer på øen og deres pårørende vil kunne mødes med andre, der er berørt af cøliaki.

Som det første arrangemnet inviterer vi lørdag d. 20. juni kl. 17.30-20 til denne glutenfri aften på den hyggelige italienske restaurant Casa Mia i Rønne. Her vil man kunne spise enten pizza eller pasta glutenfrit, mens man får en god snak om livet med cøliaki eller om helt andre ting.

For restauranten kan have den rette mængde pasta og pizza-bunde klar, har vi brug for ved tilmelding at vide, om man ønsker at spise pasta eller pizza. Hvilken specifik ret eller pizza vælger man på dagen. Vi forventer at alle de pasta-retter og de pizzaer, der normalt er på kortet, vil kunne fås glutenfrit denne dag.

Se mere her om Restaurant Casa Mia.

-

Pris og tilmelding:

Er man medlem af Dansk Cøliaki Forening er prisen 75 kr for voksne og 50 kr. for børn (under 15 år). For ledsagere, der ikke er medlem, er prisen 120 kr for voksne og 80 kr. for børn.

Prisen er den samme, uanset hvilken en pizza eller pastaret, man vælger på dagen. Prisen inkluderer en pizza eller en pastaret samt en sodavand eller en anden ikke-alkoholisk drik. Andre drikkevarer kan tilkøbes.

Tilmelding sker her på siden senest 10/6.

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris? Se her, hvordan du gør.

Arrangement

Tidspunkt: 20-06-2023 17:30

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.