❮ Tilbage til Arrangementer

Madworksop for unge (18-30 år) - Kolding

Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores nye madworkshop ’Glutenfri hverdagsmad på budget’ i samarbejde med Beate Stengaard Sørensen, som du måske kender fra Den Store Bagedyst. Madworkshoppen er for alle unge med cøliaki i alderen 18-30 år.

På workshoppen vil Beate introducere deltagerne til lækre glutenfrie retter og i det hele taget øse af sin store erfaring og idérigdom, når det kommer til glutenfri madlavning.

-

Så synes du også nogle gange, det kan være svært eller uoverskueligt at lave glutenfri mad? Eller savner du inspiration til nye retter, der er nemme at lave?

- Så kom med på vores madworkshop! Her vil du møde andre unge, der også lever et glutenfrit liv. I får mulighed for at kunne snakke sammen og udveksle ideer og tanker om en glutenfri hverdag. Alt dette mens vi sammen laver en masse skøn, nem, hurtig og overskuelig mad - alt sammen glutenfrit. Som en del af arrangementet, har vi afslutningsvis en fælles middag, hvor vi spiser al den gode mad vi har fået lavet. 

-

Lidt om Beate Sørensen

Beate er 29 år og er bosat i Aalborg med sin mand og lille datter. Hun er en ægte madentusiast med en kreativ tilgang til madlavning. Hun fik diagnosticeret cøliaki som 21-årig og har siden da specialiseret sig i at bage og lave mad glutenfrit. 

Beate vil ikke gå på kompromis med smag i sin madlavning og leder altid efter måder at springe over, hvor gærdet er lavest. Du kan se mere om Beate på hendes Instagram-profil @beatestengaard

-

Tid og sted

Workshoppen forgår i samarbejde med FOF Sydjylland lørdag d. 14. januar fra kl. 16-20 på Brændkærskolen, Brændkjærgade 92, 6000 Kolding. Du skal blot møde op og medbringe dit gode humør.

Pris og tilmelding

Workshoppen er for unge med cøliaki i alderen 18-30 år. Prisen er 75,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer.

Er du medlem, så tilmelder du dig på Din medlemside. Er du ikke medlem, så melder du dig til ved at skrive dit navn, postnummer, alder og kontakt-info til cmp@coeliaki.dk og betaler 75,- via Mobile Pay 38295 på dagen.

Deadline for tilmelding er d. 5. januar kl. 12. Ved afbud til arrangementer kan du få dit deltagergebyr refunderet indtil 8 dage før arrangementets afholdelse. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chipo Marisa Petersen på cmp@coeliaki.dk

Madworkshoppen er den del af projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 14-01-2023 16:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.