❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki i København - Klatring/trampolin og frokost på Olioli

Den lokale Ung med cøliaki - gruppe i København inviterer alle i alderen 18-30 år med på en hyggelig lørdag i Nordhavn. Dagen byder på en tur til Airtrix, hvor du kan prøve grænser af med klatring og ‘vilde’ spring på trampoliner. Efterfulgt af en lækker og hyggelig frokost på Olioli. 

Vi mødes kl. 10.30 ved Airtrix Klatre & TrampolinparkKattegatvej 4, 2150 Nordhavn. Her vil vi den første halve time se nogle sikkerhedsvideoer, som er et krav fra Airtrix, inden vi kommer ind i parken. Efterfølgende har vi 2 timer sammen i parken. Når vi er færdige, følges vi hen til Olioli og spiser frokost. Arrangementet slutter ca. kl. 15. 

Arrangementet er en ideel mulighed for dig, der gerne vil have nye bekendtskaber og blive en del af et fælleskab i København for unge med cøliaki.

Er du interesseret i at deltage, men synes det er grænseoverskridende fordi, du ingen kender? Så frygt ej, vi har alle sammen stået i den samme situation, og du er mere end velkommen til at kontakte Mischa, som er arrangør for dette arrangement (og ny) på: UMCKbh@coeliaki.dk. Du kan enten skrive dine spørgsmål, eller vi kan lave en aftale om, at du bliver ringet op af en fra Kbh-gruppen, så du kan høre mere om arrangementet mm. 

 

 Pris og tilmelding

Det koster kun 100 kr. at deltage og prisen dækker både turen i Airtrix, samt frokost på Olioli med drikkevare. 

 

Du melder dig til ved at skrive dit navn, alder og kontaktinfo til: UMCKbh@coeliaki.dk. Samt overføre 100 kr. på MobilePay: 38295 – skriv ‘navn + UMC Kbh’ i overførslen.

Tilmeldingsfristen er d. 26. april.

Arrangement

Tidspunkt: 30-04-2022 10:30

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.