❮ Tilbage til Arrangementer

Pizza og pasta på Osteria Alfredo i København

DCF Hovedstaden inviterer til en aften i det italienske hjørne på Ill Grappolo Blu i deres familierestaurant Osteria Alfredo. Kom og nyd byens bedste glutenfri pizza og pasta, mens du får en snak med andre, der lever det glutenfri liv. Hele familien er velkommen.

Der bliver serveret to forskellige pastaretter og tre forskellige napolitanske Pizza´er alt efter kokkens valg og årstiden. Et glas af husets vin, en øl eller sodavand inkluderet i prisen. Der vil desuden blive serveret hjemmelavet glutenfri tiramisu. Se mere om restauranten her:  https://www.osteria.dk/

Se mere om restauranten her: https://www.osteria.dk/

 

Pris og tilmelding:

I kraft af særlige midler fra Socialstyrelsen har vi mulighed for at invitere medlemmer af DCF til en pris under 1/3 af prisen. Prisen pr voksen 150 kr, mens børn under 12 år koster 75kr. Vil du invitere nogen med, der ikke er medlem er prisen 200 kr for voksne og 100 kr for børn.

Er du vegetar eller lactose-intolerant, kan der tages hensyn til det – dog er der lactose i desserten. Giv besked ved tilmelding.

Tilmelding sker her på siden senest den 5. maj. Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til skrive til kbh@coeliaki.dk.

OBS: Vidste du, at hele din hustand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris? Se her, hvordan du gør.

Arrangement

Tidspunkt: 24-05-2022 17:30

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste