Müsli med fuldkorn

100 g. hel hirse

75 g. quinoaflager

75 g. knækket boghvede

50 g. sesamfrø

25 g. solsikkefrø

25 g. hakkede nødder eller mandler

15 g. raps- eller olivenolie

40 g. sirup eller honning.

Den hele hirse skylles godt og koges derefter i rigeligt vand i 2 min. Hæld hirsen i en si og skyl igen. Lad den dryppe af i sien.

Læg et stykke bagepapir på en bageplade og bland de tørre ingredienser herpå. Hæld olie, sirup eller honning og den afdryppede hirse over de tørre ingredienser, og bland det hele godt sammen.

Bages ved 125 grader i ca. 50 min. Rør godt rundt i blandingen 2-3 gange under bagningen. Müslien er klar, når den har fået lidt farve og virker tør.

Kan tilsættes tørret frugt, cornflakes eller andre yndlingsingredienser efter smag.