Stor forskningsundersøgelse

Dansk Cøliaki Forening gennemfører lige nu en undersøgelse i samarbejde med Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Undersøgelsen bliver gennemført af Epinion.

Formålet med undersøgelsen er at opnå mere viden om diagnose og behandling af cøliaki i det danske sundhedsvæsen, samt hvordan det er at have cøliaki – set fra patienternes synsvinkel. Vi håber, at vi med denne viden kan bidrage til at forbedre diagnose og behandling af cøliaki.

Undersøgelsen henvender sig til alle personer, som har fået stillet diagnosen cøliaki. Hvis du er under 18 år, bedes du få deres accept og hjælp til at udfylde skemaet. Du har som forældre også mulighed for at udfylde skemaet på vegne af dit barn. Undersøgelsen tager ca. 5-8 minutter at gennemføre.

Sidste frist for at besvare undersøgelsen er mandag den 10. maj 2021.

VIGTIGT: Du skal have diagnosen cøliaki for at kunne deltage i undersøgelsen.

Du kan deltage i undersøgelsen ved at klikke på dette link: https://survey.epinionglobal.com/mrIWeb/mrIWeb.srf?I.Project=P202269_OPEN_LINK&i.User1=XXX=

Alle besvarelser behandles fortroligt og bruges alene til forskning. Vi vil løbende fortælle om resultaterne af undersøgelsen – blandt andet i CøliakiNyt.

 

Data, videregivelse, opbevaring

I undersøgelsen indgår spørgsmål, som vedrører personlige oplevelser med diagnose og behandling af cøliaki samt spørgsmål om trivsel og helbred.

Alle svar anonymiseres, inden de deles med Dansk Cøliaki Forening og Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse, Bispebjerg Hospital og Frederiksberg Hospital. Epinion sletter dit navn og kontaktoplysninger senest 3 måneder efter undersøgelsen er færdig.

Rettigheder og kontaktoplysninger

Din deltagelse er helt frivillig, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvorefter Epinion sletter dine oplysninger, hvis de ikke allerede er anonymiserede.

Hvis du vil vide mere om dine rettigheder, kan du læse på vores hjemmeside: http://insights.epinionglobal.com/privacy-policies. Du kan også altid kontakte Epinions databeskyttelsesrådgiver på dpo@epinionglobal.com eller på telefon: 87 30 95 00.

Har du spørgsmål til undersøgelsen, er du velkommen til at skrive til Dennis Nedergaard Larsen på dnl@coeliaki.dk eller telefonisk på 25 52 08 35.