Det lokale arbejde modtager gavmild støtte fra Danske Handicaporganisationer

10 lokale grupper i Dansk Cøliaki Forening har netop modtaget til sammen 340.000 kr fra Danske Handicaporganisationers lokalpulje.

Gavmild støtte till lokalt arbejde 

Danske Handicaporganisationers lokalpulje har til formål at støtte lokale frivilliges netværksaktiviteter i medlemsorganisationerne, og denne gang har bevillingsudvalget altså valgt at imødekomme vores ansøgninger til de ti grupper. Det betyder at lokalafdelinger, Glutenfrit Madfællesskab-grupper og ungegrupper i det kommende år har mulighed for at realisere en lang række af nye aktiviteter til glæde for medlemmer i hele landet.

”Det er fantastisk”, siger Agnes Peter der lokalafdelingsleder i DCF Nordjylland, ”Så kan vi gøre mere for medlemmerne – lave flere arrangementer, hvor de kan mødes og netværke og få ny inspiration, der gør det nemmere i hverdagen. Ingen skal stå alene med at have cøliaki, og vi vil gerne gøre meget mere for at der er fællesskab og aktiviteter til alle. Så det er bare fedt nu at have flere midler til det.”

Også på DCFs sekretariat er der stor glæde over støtten: ”Vi ser det som et stort skulderklap til vores lokale frivillige, at puljen har valgt at støtte deres arbejde med så gavmilde bevillinger”, siger frivilligkonsulent Lars Feldvoss. ”Det er meget motiverende, at DH bakker op om det lokale arbejde, vi laver. Vi har i de senere år oplevet en stor vækst i antallet af netværksaktiviteter. Derfor er det skønt, at vi nu også har de økonomiske forudsætninger for at kunne fastholde det høje aktivitetsniveau og tilbyde både velkendte og helt nye arrangementer for medlemmer i hele landet i 2024.”