❮ Tilbage til Arrangementer

Familietur til WOW PARK i Billund

DCF Trekantsområdet inviterer lørdag d. 27. april hele familien med i naturforlystelsesparken WOW PARK i Billund, hvor børn og barnlige sjæle kan kan more og boltre sig.

Vi mødes ved indgangen kl 10.30, hvor vi går sammen ind. Vi har reserveret et hus, hvor vi kan have base og mødes løbende. Ellers er der mulighed for fri leg i parken.

Deltagerne medbringer selv madpakker, som vi mødes og spiser ved basen på aftalt tidspunkt. Arrangørere har kager med, der serveres ved basen hen på eftermiddagen. Det fælles arrangement afsluttes kl. 15, men deltagerne har fortsat mulighed for at benytte faciliteterne i parken på egen hånd frem til parkens lukketid kl. 17.

Medlemmer og ledsagere i alle aldre er velkomne. Prisen er for medlemmer 125 kr. for voksne og 75 kr for børn (3-18 år). For ikke-medlemmer er prisen 175 kr. for voksne og 100 kr. for børn. Børn under 3 år er gratis.

Se mere om WOW PARK

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

 

Arrangement

Tidspunkt: 27-04-2024 10:30

Tilmelding

Tilmeld dig