❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab Århus - lær at bage med surdej

Glutenfrit Madfællesskab i Århus har d. 17. marts inviteret Anelise Severinsen på besøg. Hun vil denne dag lave en workshop om glutenfri bagning med surdej.

Workshoppen supplerer de mere generelle bagekurser, som Anelise afholder rundt omkring i landet i 2024, og giver mulighed for at nørde ned i det med surdejen, og hvad der adskiller det fra bagning med gærdej.

Udover at bage, skal vi hygge og snakke og sammen spise det brød, vi har bagt. Arrangørerne sørger for lidt andet at spise og drikke sammen med brødet. Og så medbringer Anelise også en kage, hun har bagt til os til denne lejlighed.

...

Tid, sted og tilmelding:

Arrangementet foregår søndag d. 17. marts kl. 11-16, Gyvelhøjskolen, Røddikvej 20, 8464 Galten.

Der er 25 pladser. Medlemmer og ledsagere i alle aldre er velkomne. Medlemsprisen er 100 kr for voksne og 50 kr. for børn. For ikke-medlemmer er prisen 150 for voksne og 75 kr. for børn.

Er du medlem kan du melde dig selv og eventuelle ledsagere til her på siden. Er du ikke medlem, kan du melde dig til på lfe@coeliaki.dk.

Se mere om Glutenfrit Madfællesskab.

-

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

Arrangement

Tidspunkt: 17-03-2024 11:00

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.