❮ Tilbage til Arrangementer

Bagekursus med Anelise Severinsen - København

Vi har i 2024 lavet en aftale med Anelise Severinsen, som mange vil kende fra Den store bagedyst, om 8 bagekurser fordelt over det meste af landet. Det første løber af stablen lørdag d. 6. januar i København.

Anelise har selv to børn med cøliaki, og har derfor specialiseret sig i glutenfri bagning. På bagekurserne vil hun give os sine bedste tricks til glutenfri bagning og lære os ca. 4 opskrifter. På programmet vil både være lyst brød og rugbrød til hverdagsbrug og så et par kager eller andet til mere festlige lejligheder.

Medlemmer og ledsagere i alle aldre (dog over 10 år), både mere og mindre øvede er velkomne. Hvert kursus varer ca. 5½ time, og der vil også være tid til at smage på det bagte og udveksle erfaringer og gode råd med hinanden.

Kurset d. 6. januar finder sted i FOF Københavns dejlige køkken ved Carlsberg-byen, Humletorvet 27, 1. sal, 1799 Kbh V. i tidsrummet 13-18.30.

Prisen for medlemmer er 400 kr for voksne og 300 kr for børn (10-18 år) og for ikke-medlemmer 800 kr for voksne og 500 kr for børn.

OBS: Vidste du, at hele din husstand kan blive familiemedlemmer af DCF og dermed deltage til medlemspris. Se her, hvordan du gør.

 

Arrangement

Tidspunkt: 06-01-2024 13:00

Tilmelding

Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste