❮ Tilbage til Arrangementer

Brunch-picnic i Fælledparken

Ung med Cøliaki KBH inviterer til hyggelig brunch-picnic i Fælledparken. Alle unge med cøliaki i alderen 18-30 år er velkomne til at deltage, uanset om du har været med før eller er helt ny hos os. Arrangementet er en god mulighed for at lære nye at kende og nyde en dejlig dag i godt selskab.

Brunchen består af lækket brød og bagværk fra bagerierne For Emma og H.U.G med frugt og pålæg til. Du skal selv blot sørge for at medbringe et tæppe og noget drikkevare til deling. Udover at nyder den god mad, vil der også være mulighed for at spille kongespil, spikeball og andre hyggelige aktiviteter.

Husk at tage varmt tøj på! Og hvis vejret skulle drille, har vi en plan B klar.

Vi glæder os meget til at se jer, og håber I har lyst til at lære en masse nye mennesker at kende.

Tid og sted

Det foregår søndag d. 8. oktober kl. 10.30. Vi mødes ved Cafe Pavillonen i Fælledparken.

Pris og tilmelding

Brunchen er for unge med cøliaki i alderen 18-30 år. Det koster 30 kr. at deltage, som betales på dagen via Mobilepay: 38295.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail med dit fulde navn, alder, tlf. nr., og e-mail til UMCKbh@coeliaki.dk senest d. 30. september. Du vil modtage en mail så snart, tilmeldingen er modtaget.

OBS: Da der er begrænset antal pladser, kan vi blive nødsaget til at lave en venteliste - i så fald får du besked via mail.

 

Læs mere om projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 08-10-2023 10:30

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.