❮ Tilbage til Arrangementer

Ung med cøliaki - Bridgewalking over Lillebælt

Søndag d. 17. september inviterer UMC Sydjylland og UMC Odense til bridgewalking over Lillebælt efterfulgt af en hyggelig frokost.

Vi garanterer en sjov, udfordrende dag, hvor du kan møde andre unge fra det sydlige Jylland og Fyn med cøliaki. Sammen skal I dele en vild oplevelse og nyde udsigten over Fyn og Jylland fra Lillebæltsbroen i 60 meters højde over havets overflade.

Praktiske informationer om bridgewalking over Lillebælt

Selve turen varer ca. 2 timer og I bliver guidet af en instruktør hele vejen igennem.

Inden turen modtager I sikkerhedsinstruktioner og får udleveret en heldragt, som I skal have på ud over jeres almindelige tøj. Det anbefales at have behageligt tøj på og fornuftigt fodtøj, der sidder fast på foden, fx træningssko eller sneakers. I får naturligvis også en sele på, som kobles på sikkerhedsskinnen på broen. Det er ikke tilladt at medbringe løsdele såsom nøgler og telefon – disse låses inde i en safety boks inden turen starter.

Selve turen er 2.5km og foregår i 60m højde over vandet, det er derfor vigtigt at du ikke har højdeskræk. Da I skal højt op, er der en del trapper undervejs på turen, dem kan du se her:https://bridgewalking.dk/oplevelsen/trin-og-trapper-paa-broen/

Tid og sted

Vi mødes ved velkomstcenteret på adressen Galsklintvej 2, DK-5500 Middelfart kl. 10.45 til check in.

Turen over broen varer fra kl. 11.15-ca 13.15 hvorefter vi går til Kitzchen og spiser frokost sammen, på adressen Brovejen 386, 5500 Middelfart.

Pris og tilmelding

Arrangementet er for unge med cøliaki i alderen 18-30 år. Prisen er 150,- for både medlemmer af DCF og for ikke-medlemmer.

Er du medlem, så tilmelder du dig på Din medlemside. Er du ikke medlem, så melder du dig til ved at skrive dit navn, postnummer, alder og kontakt-info til cmp@coeliaki.dk og betaler 150,- via Mobile Pay 38295 på dagen

Sidste frisk for tilmelding er onsdag d. 16. august kl. 22. Ved afbud til arrangementer kan du få dit deltagergebyr refunderet indtil 14 dage før arrangementets afholdelse. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chipo Marisa Petersen på cmp@coeliaki.dk

Transport

Udgifter til offentlig transport dækkes for deltagere fra Region Syddanmark.

Udgifter til kørsel i egen bil dækkes kun efter aftale, og hvis I er mere end én i bilen. Skriv til Anna-Sophie på asm@coeliaki.dk for at aftale nærmere.

-

Arrangementet er den del af projektet Ung med cøliaki.

Arrangement

Tidspunkt: 17-09-2023 10:45

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.