Juniorcamp

For første gang afholder Dansk Cøliaki Forening Juniorcamp for børn i alderen 13-16 år. På Juniorcamp samles børn og unge fra hele landet til nogle hyggelige dage med fokus på socialt samvær og sjove aktiviteter i trygge rammer. Samtidig får børnene mulighed for at møde andre jævnaldrende, der i hverdagen møder nogle af de samme udfordringer som dem selv pga. cøliaki.

Juniorcamp arrangeres af en gruppe unge frivillige i aldersgruppen 18-25, der selv har cøliaki og gerne deler af deres erfaringer med at være teenager med cøliaki. Læs mere om rollen som campleder her.

Hvordan kommer jeg med?

Juniorcamp i 2021 finder sted d. 4-6. juni på Søborglejren mellem Vejle og Fredericia.

Pris for hele campen med overnatning og mad er 500 kr. for medlemmer og 800 kr. for ikke-medlemmer.

Du tilmelder dig på din medlemsside.

Vores håb er, at landet åbner så meget op i løbet af foråret, at vi kan afholde Juniorcamp som planlagt d. 4-6. juni. Vi følger løbende med i udviklingen af Covid-19 og de pågældende tiltag og retningslinjer. Campen vil selvfølgelig kun blive afholdt, hvis det kan foregå i overensstemmelse med retningslinjerne for den type aktiviteter. Hvis det ikke lykkes at afholde Juniorcamp d. 4-6. juni, vil vi i stedet se på, hvorvidt det kan lade sig gøre i efteråret.