❮ Tilbage til Arrangementer

Glutenfrit Madfællesskab København

Glutenfrit Madfællesskab København mødes for første gang til fælles madlavning og spisning søndag d. 19. september fra kl. 15-20 ved Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 2700 København. 

Et dejligt glutenfrit frirum, hvor der er god tid til at hygge sig, møde nye fra lokalområdet og uformel sparring og erfaringsudveksling om en glutenfri hverdag. 

Alle er velkomne!

Vi er fælles om at forberede maden, gøre klar til middagen, oprydning mm. Og i det hele taget er vi sammen om at skabe en hyggelig eftermiddag.

Vi håber at se mange af jer til en hyggelig glutenfri eftermiddag.

Du tilmelder dig ved at skrive en e-mail med dit navn og antal voksne og børn, du/I ønsker at deltage samt børnenes alder til: GMFkbh@coeliaki.dk inden d. 10. september 2021. Skriv også hvis der er noget, vi skal være særligt opmærksomme på. Ved afbud efter 10/9 returneres betaling ikke.

Betal samtidig med tilmeldingen på MobilePay: 38295 – skriv ‘GMF Kbh’ i overførelsen. Har du ikke mulighed for at betale med MobilePay, kan der betales med kontanter på dagen.

Det koster: 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn (under 15 år) at deltage på maddagen.

OBS: Vi holder øje med udviklingen i corona-situationen og følger de regler og retningslinjer, der bliver meldt ud på området.

Læs mere om Glutenfrit Madfællesskab her.

Eventuelle spørgsmål bedes henvendes til Lars Feldvoss på +45 60299450 eller lfe@coeliaki.dk 

Arrangement

Tidspunkt: 19-09-2021 15:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.