❮ Tilbage til Arrangementer

Hyttetur for 18-28-årige

Hytteturen d. 18-20. marts 2022 er for alle unge i alderen 18-28 år med cøliaki.  Det bliver en hyggelig weekend spækket med glutenfri mad, dejlig natur og godt selskab. En ideel mulighed for dig der gerne vil møde andre jævnaldrende med cøliaki i afslappende omgivelser. 

Hytteturen finder sted i det idylliske Guldberghus, som ligger kun 200 m fra skov og 400 m fra strand. Der er et stort køkken til madlavning, fælles opholdsrum og en stor have. Overnatning forgår på mindre værelser, som du deler med en eller to andre.

Som en del af programmet får vi bla. besøg af Theresa Vangsø, som afholder bagewokshop og David Elbek, der instruerer i trætopklatring (for dem der vil prøve grænser af med højder). Hytteturen er en del af DCFs nye projekt Ung med cøliaki, som du også vil kunne høre mere om i løbet af weekenden. 

Weekenden arrangeres af en mindre gruppe unge, der selv deltager på turen. De planlægger både måltider, aktiviteter og sørger for at alle føler sig velkomne. - så du skal bare pakke en taske og medbringe dit gode humør. På selve weekenden er alle fælles om madlavning, oprydning mm. og sørger for det bliver nogle gode og hyggelige dage. Du får mere info om program, og hvad du skal have med, når tiden nærmer sig.

Tid, sted og tilmelding

Vi mødes ved Guldberghus, Rypevej 12, 4230 Skælskør fredag d. 18. marts fra kl. 16 og tager hjem igen søndag d. 20. marts kl. 12. Kan du kun deltage i et begrænset omfang f.eks. fra fredag-lørdag eller lørdag-søndag, er det også en mulighed - bare du giver besked på forhånd af hensyn til planlægning. 

For de af jer der kommer med offentlig transport, er der mulighed for at arrangere fælles kørsel fra Korsør station til Guldberghus (og tilbage igen), der kun er ca. 20 km.

Prisen er 200,- for medlemmer af DCF og 300,- for ikke-medlemmer. OBS: Prisen inkluderer alle rejseudgifter, som du kan få refunderet efterfølgende.

Er du medlem, så meld dig til din medlemside, er du ikke medlem, så meld dig til ved at skrive dit navn, alder og kontakt-info til cmp@coeliaki.dk

 

Ved eventuelle spørgsmål i forbindelse med arrangementet, er du velkommen til at kontakte Chipo Petersen på cmp@coeliaki.dk eller +45 44119807.

Arrangement

Tidspunkt: 18-03-2022 16:00

Tilmelding

Tilmeld dig