❮ Tilbage til Arrangementer

Frivilligtræf for unge

Erfaringsudveksling og inspiration til frivillige i ’Ung med cøliaki’

 

For dig som er med til at planlægge og afholde lokale aktiviteter for andre unge med cøliaki i en af vores fire grupper (Odense, Århus, København og Sydjylland) – Eller dig, der gerne i fremtiden vil være med til at organisere aktiviteter i en af grupperne.

 

Tid og sted: Lørdag d. 25. november kl. 11-17 (dagsprogram) efterfulgt af fællesspisning på restaurant. Træffet afholdes på Dansk Cøliaki Forenings sekretariat, Trekronergade147B, Valby, København. Der er mulighed for overnatning på et hostel i nærheden.

 

Indhold: Dagen vil give dig nye ideer til aktiviteter, fornyet gå-på-mod til planlægning, afklaring omkring rammer og muligheder i foreningen, samt erfaringsudveksling med andre unge frivillige på tværs af landet. Og forhåbentlig også et smil på læben, samt et større netværk blandt andre unge med cøliaki.

 

Program:

Kl. 10.30-11: Ankomst og kaffe

Kl. 11-11.45: Overblik over muligheder i foreningen

Kl. 12.00-13.00: Workshop: Organisering i frivilliggruppen

Kl. 13.00-14.00: Glutenfri frokost

Kl. 14.00-15.30: Workshop: Gode aktiviteter

Kl. 15.45-16.45: Din udvikling som frivillig?

Kl. 16.45-17.00: Afrunding på dagsprogram

Kl. 18: Glutenfri middag på restaurant og efterfølgende hygge 

 

Pris. Det er gratis at deltage (inkl. frokost, aftensmad og overnatning). Du kan få dine udgifter til transport (tog og bus) refunderet. Du skal blot gemme dine billetter og sende dem til os efter træffet er afholdt.

-

Tilmelding. Skriv en mail med navn, alder og adresse, samt hvor du er frivillig eller ønsker at blive frivillig i fremtiden. Skriv også, om du ønsker overnatning eller ej. Samt eventuelle allergier. Mailen sendes til Matilde på mlt@coeliaki.dk senest d. 10. november.

.

Vi håber, du vil være med!

.

Arrangement

Tidspunkt: 25-11-2023 11:00

Tilmelding

Læs hvordan du tilmelder dig i teksten ovenfor.